Afdeling 's-Gravenhage e.o. Kijk hieronder verder voor onze activiteiten..
De Kennisbank.. ..brengt de bibliotheken van toonaangevende instituten (zoals het Mulier Instituut) op het gebied van onderwijs en bewegen samen. Lees meer

Welkom op de website van KVLO afdeling s-Gravenhage!

De KVLO is dé vakvereniging voor docenten en leerkrachten lichamelijke opvoeding èn combinatiefunctionarissen onderwijs en sport.
Ieder lid van de KVLO is ingedeeld in een van de (regionale) afdelingen. Bijna elke afdeling heeft een afdelingsbestuur. De afdelingsbestuurders vormen het kader van de vereniging. Deze afdelingspagina is een wegwijzer naar de afdelingen en hun activiteiten!


Wij, het afdelingsbestuur van de afdeling 's-Gravenhage e.o., wil jullie graag uitnodigen bij onze activiteiten aanwezig te zijn. Op de pagina bestuur stellen we ons voor. 
  • Bekijk de pagina activiteiten voor onze afdelings-activiteiten.  Voor alle activiteiten geldt dat via mailadres paulverleg@kvlo-denhaag.nl opgegeven kan worden. 
  • In ons foto-album kunnen jullie zien hoe gezellig het eraan toegaat tijdens onze activiteiten.
  • Op downloads zijn notulen, nieuwsbrieven en presentaties te vinden.
  • Voor al onze berichten kun je op de pagina afdelingsnieuws kijken. De laatste 3 nieuwsitems staan hieronder.

 

Schaatsen

Schaatsen 2019-2020 De afdeling organiseert weer een tweetal schaatscursussen. Eén na de herfstvakantie en eén na de kerstvakantie.

cricket

Voorjaarsvergadering i.c.m. freerunnen

Vernieuwing Olympic Moves

Samen met docenten LO en leerlingen willen we Olympic Moves nog uitgebreider evalueren en kijken waar we vernieuwingen kunnen aanbrengen in het programma.

Middelbare school laat leerlingen uur sporten voor start lessen

(Bericht: Parool) Het Amsterdamse Kiem Montessori laat leerlingen een uur sporten voordat de lessen beginnen. Daarmee probeert de middelbare school het onderwijs beter te laten aansluiten bij de behoeften van jongens.

De TeamNL Talentdagen komen er weer aan!

(Bericht: TeamNL/NOC*NSF) Op zondag 20 oktober en zondag 24 november vinden respectievelijk de Paralympische en Olympische Talentdag plaats. Met de slogan Ik wist niet dat ik het in me had helpt TeamNL sportbonden met het vinden...
Aankomende afdelingsactiviteiten
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...