Workshop GOALCHA Wat is GOALCHA? GOALCHA is een vorm van handbal waarbij de focus ligt op minder regels en meer plezier! Je kunt het binnen en buiten spelen, bijvoorbeeld op schoolpleinen, straat, in parken, op speelpleinen, het strand, eigenlijk overal. Het draait allemaal om de GOALCHA-bal. Een zachte bal met vele voordelen; makkelijk te vangen, makkelijk vast te pakken en het bevordert samenspel want stuiteren kan niet! Het concept richt zich op samen plezier beleven, op je eigen niveau mee kunnen doen en je op verschillende vlakken ontwikkelen (zoals balvaardigheid, samenspel, mikken, treffen, jongleren). Iedereen kan meedoen, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, motorische en technische vaardigheden. In samenwerking met Team Sportservice is er een lessenmap ontwikkeld met daarin leuke leerzame leskaarten waar kinderen zelf mee aan de slag kunnen. De doelgroep waar we ons tijdens de workshop op richten is basisschoolkinderen. Bij deelname ontvang je een lessenmap en een bal waardoor je er na de workshop gelijk mee aan de slag kunt! http://www.youtube.com/user/GOALCHA

Workshop GOALCHA
Wat is GOALCHA?
GOALCHA is een vorm van handbal waarbij de focus ligt op minder regels en meer plezier!
Je kunt het binnen en buiten spelen, bijvoorbeeld op schoolpleinen, straat, in parken, op speelpleinen, het strand, eigenlijk overal.
Het draait allemaal om de GOALCHA-bal. Een zachte bal met vele voordelen; makkelijk te vangen, makkelijk vast te pakken en het bevordert samenspel want stuiteren kan niet!
Het concept richt zich op samen plezier beleven, op je eigen niveau mee kunnen doen en je op verschillende vlakken ontwikkelen (zoals balvaardigheid, samenspel, mikken, treffen, jongleren). Iedereen kan meedoen, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, motorische en technische vaardigheden.
In samenwerking met Team Sportservice is er een lessenmap ontwikkeld met daarin leuke leerzame leskaarten waar kinderen zelf mee aan de slag kunnen.
De doelgroep waar we ons tijdens de workshop op richten is basisschoolkinderen. Bij deelname ontvang je een lessenmap en een bal waardoor je er na de workshop gelijk mee aan de slag kunt!
http://www.youtube.com/user/GOALCHA
 
Datum: woensdag 12 februari 2020
Tijd: 19.00-20.30 uur
Plaats: Gymzaal in de Sportcampus Zuiderpark
Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22 2533 SR Den Haag

Kosten: € 7,50 voor leden KVLO en overige afdelingen, leden van Den Haag e.o. krijgen het bedrag teruggestort, € 15 voor niet-leden.
Aanmelden en betalen vóór 5 februari 2020.
Bij Paul Verleg: paulverleg@kvlo-denhaag.nl

Gelden overmaken op giro:
IBAN NL75 INGB 0000160854 t.n.v. penningmeester KVLO afd. ’s-Gravenhage e.o. te Den Haag
Aankomende afdelingsactiviteiten
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...